Elkészítése
A csirkemelleket a felsorolt fűszerekkel alaposan befűszerezzük. Én szeretek a fűszereket előre összekeverni, hogy egyenletesen oszoljanak el a húsokon. A befűszerezett csirkemelleket olajjal kikent tepsibe helyezzük, majd sorban ráfektetjük a szeletelt bacont. Erre jön a karikára vágott hagyma, amelyet szépen elrendezünk a baconon. Az egészet tejföllel megkenjük, végül reszelt sajttal megszórjuk.
A krumplit megpucoljuk, és karikára vágjuk. Ezután ételízesítőbe és a felvágott szalonnába vagy baconbe forgatjuk. Egy másik, olajjal kikent tepsibe tesszük, a hagymát pedig négy szeletre vágjuk, és azt is beleforgatjuk az ételízesítőbe. A hagymaszeleteket a tepsi négy sarkába helyezzük.
Mindkét ételt előmelegített sütőben, 175°C-on, körülbelül 30 perc alatt készre sütjük.
