Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Sült csirkeszárny recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg csirkeszárny
  • só
  • bors
  • ételízesítő
  • szárnyas fűszerkeverék
  • majoránna
  • kevés olaj
  • víz

Elkészítése

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk és alaposan megmossuk. Egy tepsibe kevés olajat és vizet öntünk, majd ízlés szerint fűszerezzük. Kézzel jól összekeverjük a fűszerekkel, majd a csirkeszárnyakat alaposan megforgatjuk benne.

A tepsit lefedjük alufóliával, és sütőbe tesszük. Amikor a szárnyak már majdnem megsültek, megszórjuk szárnyas fűszersóval, és kicsit tovább pirítjuk, hogy szép aranybarna legyen. Bármivel tálalhatjuk, akár friss kenyérrel is. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/sult-csirkeszarny/