A combokat sózzuk és borsozzuk.
A sárgarépákat és a hagymát megtisztítjuk, majd nagyobb darabokra vágjuk.
A húst, répát, hagymát egy alufóliával bélelt tepsibe tesszük és a tetejére is alufóliát teszünk. Így becsomagolva puhára pároljuk 200 fokos sütőben (nekem fél óra elég volt), majd levesszük a fóliát és olvasztott vajjal vagy olívaolajjal átkenjük a húst illetve zöldségeket. A combokra rákarikázzuk a mozzarellát és a sajt pirulásáig sütjük ételünket.
Köretnek vajban párolt zöldbabot készíthetünk, amihez hozzákeverjük a kukoricát. Citrommal, olívaolajjal, sóval ízesített ropogós szívsalátát kínálhatunk mellé.
Gyönyörű, színes, egészséges és nem mellesleg finom ebédet sikerült összehozni!
Jó étvágyat nektek is!