Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 35 dkg pulyka felsőcomb filé 20 dkg rizs 1 kisebb vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 1 kis csili 10 dkg zöldborsó 1 csipetnyi majoránna só őrölt bors 1 dl száraz fehérbor 1 kis csokor petrezselyemzöld 1/2 liter leves alaplé 2 ek olaj Elkészítése: A rizst kevés olajon enyhén megpirítjuk, majd felöntjük a leves alaplével. Enyhén […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 35 dkg pulyka felsőcomb filé
  • 20 dkg rizs
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kis csili
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 csipetnyi majoránna
  • őrölt bors
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 kis csokor petrezselyemzöld
  • 1/2 liter leves alaplé
  • 2 ek olaj


Elkészítése:

A rizst kevés olajon enyhén megpirítjuk, majd felöntjük a leves alaplével. Enyhén megsózzuk, és hagyjuk párolódni. Ritkán megkeverjük.

Külön edényben a hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzányomjuk a fokhagymát. 1 kisebb magozott csilivel rövid ideig együtt pirítjuk, majd hozzátesszük a kockákra vágott pulykahúst, amivel együtt fehéredésig főzzük. Hozzáöntjük a bort, a zöldborsót, majd összekeverjük a már megfőtt rizzsel, és az apróra vágott petrezselyem zölddel.

Tálaláskor enyhén megborsozzuk, és sajtot reszelünk rá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is