Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Szecsuáni édes savanyú csirke recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg csirkemell filé
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 ananász konzerv
  • 1 kukorica konzerv
  • szecsuáni édes savanyú csirke por
  • olaj


Elkészítése:

Először is a hagymát apróra vágtam, a csirkemelleket megmostam utána pedig kockákra vágtam.

Megpirítottam a hagymát ráraktam a csirkemellet és fehéredésig pirítottam.

Aztán beleraktam az ananászokat és a kukoricát és az ananász levét is beleöntöttem.

Kb fél óráig főztem. Aztán végül ráöntöttem a szecsuáni édes-savanyú port és addig főztem míg be nem sűrűsödött és voila kész is.

Tipp:

Én mazsolás rizzsel találtam de aki nem szereti a mazsolát az elhagyhatja.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/szecsuani-edes-savanyu-csirke/