Hozzávalók:
- 2 egész csirkemell
- szójaszósz
- szezámmag
- kevés olaj
A salátaágyhoz ízlés szerint:
- Paradicsom
- Paprika
- Uborka
- Jégsaláta
Elkészítése
A csirkemellet kisebb csíkokra vágjuk, kevés olajon egy serpenyőben megpirítjuk. Meglocsoljuk szójaszósszal és pár percig így pároljuk, közben kevergetjük.
Megszórjuk szezámmaggal és utoljára átforgatjuk.
A zöldségeket feldaraboljuk, összekeverjük.
A tányér aljára kerül a zöldség rá pedig a csirke. tálalás előtt csepegtethetünk még rá pár csepp szójaszószt.
[box style=”info”]Extra sötét szójaszósszal az igazi, látványra és ízre is.
Sózni nem szoktam, mert számomra a szósz is elég ízt ad neki.[/box]