A csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk, majd bepácoljuk egy kevés fehérborba, borsba és cukorba. A borból nem kell sokat használni, csak épp annyit, hogy ellepje a csirkét. Ezt a páclevet hagyjuk állni körülbelül egy órán át, hogy az ízek jól átjárják a húst.
Közben elkészítjük a tésztát, amely sűrű palacsintatészta lesz, de sósan készítjük el, és hozzáadunk egy kevés sütőport is, hogy könnyedebb legyen. Miután a csirke egy órán át pácolódott, elkezdhetjük a sütést.
A máz elkészítéséhez annyi kanál ketchupot keverünk össze mézzel, amennyi ketchupot használunk. Ehhez fele annyi cukrot adunk, majd hozzákeverjük a szezámmagot és egy kevés fehérborecetet, hogy kellemes ízt kapjon.
A bepácolt csirkecsíkokat először a palacsintatésztába forgatjuk, majd forró olajban aranybarnára sütjük őket. A kisült csirkedarabokat azonnal beleforgatjuk a kész mázba, hogy szépen bevonja a csirkéket.