Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Szezámmagos csirkecombok

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg alsó és felső csirkecomb vegyesen A páchoz: 2 dl natúr joghurt 1 mk őrölt bors 1 tk só 2-3 gerezd zúzott fokhagyma A panírozáshoz: 15 dkg liszt 3 tojás 2 ek tej só 20 dkg zsemlemorzsa 1 ek szezámmag A locsoláshoz: étolaj Elkészítése: A combokat megtisztítjuk, megmossuk (ha egészben vannak, együtt az […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
vhajni81
Beküldte: 2017.10.12.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg alsó és felső csirkecomb vegyesen

A páchoz:

  • 2 dl natúr joghurt
  • 1 mk őrölt bors
  • 1 tk só
  • 2-3 gerezd zúzott fokhagyma

A panírozáshoz:

  • 15 dkg liszt
  • 3 tojás
  • 2 ek tej
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 1 ek szezámmag

A locsoláshoz:

  • étolaj


Elkészítése:

A combokat megtisztítjuk, megmossuk (ha egészben vannak, együtt az alsó és felső, akkor elvágjuk).

A joghurtban elkeverjük a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. Nylon zacskóba tesszük a combokat, majd ráöntjük a keveréket.
A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk az öntettel. 1 órára hűtőbe tesszük.

Egy tepsit vékonyan étolajjal kikenünk.

A tojásokat a tejjel és a sóval felverjük, a zsemlemorzsával összekeverjük a szezámmagot. A combokat először lisztbe, majd tojásba és végül a szezámmagos morzsába forgatjuk.

Tepsibe rakjuk és étolajjal meglocsoljuk. Ezután befedjük a tepsit alufóliával és fél órára 200 fokos sütőbe toljuk. A fél óra leteltével a húsokat megfordítjuk és még visszatesszük negyed órára.

Ezután levesszük az alufóliát és tíz perc alatt megpirítjuk a combokat.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
vhajni81
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is