Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pulykamellet megmossuk és ujjnyi vastagságú korongokat vágunk belőle (vigyázzunk arra, hogy a szálra merőlegesen vágjuk). Leitatjuk a vizet egy papírtörlővel a húsról, majd sózzuk és borsozzuk. Közben egy serpenyőbe olívaolajat öntünk és elkezdjük melegíteni. Összekeverjük a lisztet a paprikával és a szezámmaggal. Ebbe beleforgatjuk a húskorongokat, majd a felforrósított serpenyőbe rakjuk. Amikor szép színt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2021.01.15.

Hozzávalók

A salátához

Elkészítése

A pulykamellet megmossuk és ujjnyi vastagságú korongokat vágunk belőle (vigyázzunk arra, hogy a szálra merőlegesen vágjuk).

Leitatjuk a vizet egy papírtörlővel a húsról, majd sózzuk és borsozzuk.

Közben egy serpenyőbe olívaolajat öntünk és elkezdjük melegíteni.

Összekeverjük a lisztet a paprikával és a szezámmaggal. Ebbe beleforgatjuk a húskorongokat, majd a felforrósított serpenyőbe rakjuk. Amikor szép színt kap az egyik oldala (kb 2-3 perc), megfordítjuk és rátesszük a vajat, majd megsütjük a másik oldalát is. Néhány csepp citromlevet facsarunk rá.

Lefedjük 1-2 percre, majd forrón tálaljuk.

Sütöttem olívaolajon néhány szelet édesburgonyát is illetve narancsos madárbegy salátát készítettem. A salátát egy tányérra helyeztem, narancsszelettel kevertem. Kis olívaolajjal meglocsolva kínáltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Egészséges ételek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Diétás receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is