Elkészítése
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkecombfilé
- 3 ek kukoricaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kis darab friss gyömbér (reszelve kb. 1 ek)
- 0,5 dl (4 ek) szójaszósz
- 2 ek barna cukor
- 2 ek méz
- 3 szál újhagyma
- ízlés szerint só
- szezámmag
Elkészítése:
A húst kockázzuk fel, és az olajon pirítsuk meg. Ha megpirult, adjuk hozzá a reszelt gyömbért és reszelt fokhagymát, a cukrot, a mézet és a szójaszószt.
Forraljuk jól össze, szórjuk meg apróra vágott újhagymával, és ízlés szerinti szezámmaggal. Keverjük jól össze, majd melegen tálaljuk.
[box style=”info”]Rizst, (gm) tésztát, vagy salátát kínáljunk hozzá.[/box]


