Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Szójaszósszal-mézzel sült csirkecomb recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 6 darab csirkecomb
  • só
  • bors
  • majoránna
  • szárnyas fűszerkeverék
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 1 kiskanál pirosarany

Elkészítése

A combokat megmossuk, szárazra töröljük. Ezután kicsit sózzuk, borsozzuk, fűszerkeverékkel megszórjuk és egy órán át hagyjuk, hogy a fűszerek átjárják.

Az idő leteltével a húsokat sütőedénybe tesszük. Kevés vizet öntünk alá és kb 45 perc alatt, 190-200 fokon, letakarva megsütjük.

Mielőtt teljesen megsülnének a húsok, a fóliát levesszük a tepsiről és a következő keverékkel lekenjük: a mézet, pirosaranyat, majoránnát és a szójaszószt összekeverjük.

Miután lekentük a húsokat, kb 10 perc alatt szép pirosra, készre sütjük.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/szojaszosszal-mezzel-sult-csirkecomb/