Elkészítése
A húst megtisztítjuk és felaprítjuk.
A vöröshagymát apróra vágjuk és felforrósított olajon üvegesre pároljuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, majd kevés vízzel felengedjük és a húst is beletesszük.
A paprikát félbe vágjuk, a magházát eltávolítjuk. A paradicsomot négybe vágjuk.
A húshoz hozzáadva a többi hozzávalóval együtt készre főzzük. Csak a legvégén tesszük bele a felszeletelt gombát.
4-5 percig együtt főzzük még a gombával.
A tarhonyát 3 ek olajon kissé átpirítjuk.
A gombás pörköltet felöntjük annyi vízzel, hogy kb 9 dl legyen rajta a lé. Kissé még megsózzuk és a tarhonyára öntjük. Lassú tűzön, fedő alatt, többször átkeverve készre főzzük.
Jó étvágyat hozzá!

