Elkészítése
A csirkemellet csíkokra vágtam, majd egy órát állni hagytam, hogy átvegye a fűszert. A tejfölt jól kikevertem, és a csíkokat belemártottam, majd lisztbe forgattam és forró olajban kisütöttem.
Finom, omlós, szaftos hús lett belőle.
A csirkemellet csíkokra vágtam, majd egy órát állni hagytam, hogy átvegye a fűszert. A tejfölt jól kikevertem, és a csíkokat belemártottam, majd lisztbe forgattam és forró olajban kisütöttem. Finom, omlós, szaftos hús lett belőle.
A csirkemellet csíkokra vágtam, majd egy órát állni hagytam, hogy átvegye a fűszert. A tejfölt jól kikevertem, és a csíkokat belemártottam, majd lisztbe forgattam és forró olajban kisütöttem. Finom, omlós, szaftos hús lett belőle.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A csirkemellet csíkokra vágtam, majd egy órát állni hagytam, hogy átvegye a fűszert. A tejfölt jól kikevertem, és a csíkokat belemártottam, majd lisztbe forgattam és forró olajban kisütöttem.
Finom, omlós, szaftos hús lett belőle.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.