Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1000 g csirkemell filé vagy karaj 200 g tejföl 2 tojás 4 gerezd fokhagyma 1 ek fűszerpaprika só őrölt bors liszt Elkészítése: Elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A csirkemellet vagy karajt felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk a vastagabb részeket és alaposan beleforgatjuk a pácba. Lefedjük és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.01.31.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1000 g csirkemell filé vagy karaj
  • 200 g tejföl
  • 2 tojás
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 ek fűszerpaprika
  • őrölt bors
  • liszt


Elkészítése:

Elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket.

A csirkemellet vagy karajt felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk a vastagabb részeket és alaposan beleforgatjuk a pácba. Lefedjük és egy éjszakára hűtőbe tesszük.

Másnap a hússzeleteket lisztben megforgatjuk és kis lángon, forró olajban megsütjük. Tálaláskor reszelt füstölt sajttal meghintjük és sült krumplit adunk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is