Elkészítése
Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- 4 csapott ek finomliszt
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
- 3 dl tejföl
- 20 dkg füstölt sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Lisztet elkeverjük a fűszerekkel.
Húst megtisztítjuk, megsózzuk, fűszerezett lisztbe forgatjuk, és olajjal kikent tepsibe fektetjük.
Maradék lisztet egyenletesen a húsra szórjuk.
Tejfölbe reszeljük a fokhagymát, és bevonjuk vele a húst.
Fóliával lefedjük, és sütjük. Teljes készre sülés előtt, ráreszeljük a füstölt sajtot, és még 10 percre visszatesszük sülni fólia nélkül.

