Elkészítése
Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- 1 cukkini
- 1 sárgarépa
- 1 lila hagyma
- 8-10 spárga
- 1 tk kakukkfű
- 1 tk mustár
- 2 ek olívaolaj
- 3 dl főzőtejszín
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A húst lebőrözzük, kicsontozzuk, és diónyi darabokra, a sárgarépát vékony szeletekre, a lila hagymát kisebb kockára vágjuk.
A spárga fás részeit lehámozzuk, és 2-3 cm-es darabokra vágjuk, a cukkinit hosszában negyedeljük, majd felszeleteljük.
Egy edényben olajat forrósítunk, rádobjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk.
Ezután hozzáadjuk a felaprított sárgarépát, a spárgát, a hagymát és a cukkinit. Rászórjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk, beleöntjük a tejszínt, ízesítjük mustárral, és fedő alatt készre főzzük.
Mire a hús és zöldségek megpuhulnak, a tejszín is kellőképpen besűrűsödik.
Párolt rizst, vagy kifőtt tésztát ajánlok mellé.

