Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Tejszínes kacsaszárnytő recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 db kacsaszárnytő
  • 2 ek kacsazsír
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db paprika
  • 1 dl rozé bor
  • 1 ek vargánya gombapor
  • 1 kávéskanál zsálya
  • 1 kávéskanál oregáno
  • 3 dl tejszín 30%-os
  • frissen őrölt bors
  • só


Elkészítése:

A vöröshagymát és paprikát kockára vágom és a zsíron megdinsztelem.

Rádobom a megtisztított szárnytöveket, sózom, borsozom, megszórom zsályával, oregánóval, gombaporral, aláöntöm a bort és a hús puhulásáig fedő alatt párolom. A közben elfőtt levet kevés vízzel pótolom.

Ha a hús megpuhult, beleöntöm a tejszínt, megforralom és tálalom.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/tejszines-kacsaszarnyto/