Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Tejszínes karalábés csirkeragu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tejszínes karalábés csirkeragu egy könnyen elkészíthető, laktató fogás, amelyben a zsenge karalábé és a selymes tejszín finoman kiegészíti a csirkét. A ropogósra pirított burgonya tökéletes köretként teszi teljessé az ételt. Ebédre vagy vacsorára is ideális választás.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Ilcsi konyha
Beküldte: 2013.09.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecomb filét kockákra vágjuk, majd kevés olajon átpirítjuk. Sóval és őrölt borssal fűszerezzük. A megtisztított, kockára vágott karalábét hozzáadjuk, és felöntjük kevés vízzel. Aprított petrezselyemzöldet szórunk rá, majd lefedve pároljuk, amíg a karalábé és a hús megpuhul.

Amikor elkészült, a főzőtejszínt simára keverjük egy kevés liszttel, majd a raguhoz öntjük. Néhány percig főzzük, hogy besűrűsödjön és krémes legyen az állaga.

A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. Leszűrve kevés olajon átforgatjuk, frissen őrölt borssal megszórjuk, és pirosra pirítjuk. A ragu mellé kínáljuk.

Tipp

A ragut feldobhatjuk egy kevés reszelt citromhéjjal, ami friss ízt ad neki. Ha tartalmasabb fogást szeretnénk, a pirított burgonya helyett kínálhatjuk galuskával vagy párolt rizzsel is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Ilcsi konyha
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is