Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Tejszínes, mustáros csirkemáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát apróra, az uborkát keskeny csíkokra vágjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a májat. Erős lángon fehéredésig sütjük, majd ekkor rátesszük a paprikakrémet, borsot és a pirospaprikát. A tejszínt a tejföllel, a mustárral és 1 dl vízzel simára keverjük, majd ráöntjük a májra és az uborkát is hozzáadjuk. Fedő alatt, takaréklángon 10 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.06.06.

Hozzávalók

A körethez

Elkészítése

A hagymát apróra, az uborkát keskeny csíkokra vágjuk.

A hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a májat. Erős lángon fehéredésig sütjük, majd ekkor rátesszük a paprikakrémet, borsot és a pirospaprikát.

A tejszínt a tejföllel, a mustárral és 1 dl vízzel simára keverjük, majd ráöntjük a májra és az uborkát is hozzáadjuk. Fedő alatt, takaréklángon 10 percig főzzük.

A rizst megmossuk. A felhevített olajon kicsit megpirítjuk, majd a húsleves levével felöntjük és fedő alatt főzzük.

Amikor majdnem teljesen elfő a leve, akkor 200 fokra melegített, majd kikapcsolt sütőbe tesszük.

Én rizzsel tálaltam, de illik hozzá a tészta is.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is