Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Tejszínes-mustáros csirkemáj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 2 nagy fej hagyma
  • 50 dkg csirkemáj
  • 2 db savanyú uborka
  • 1 dl főzőtejszín
  • 2 dl tejföl
  • 3 evőkanál mustár

Elkészítése

A hagymát megpucolom, apró kockákra vágom, és megpirítom. Hozzáadom a kockára vágott májat, és fehéredésig kavargatom.

Ráteszem a felaprított uborkát, a tejszínt, mustárt és tejfölt, majd sózom, borsozom, és készre főzöm.

Az ételt tarhonyával, sült krumplival, párolt rizzsel vagy bármilyen körettel tálalom. A párom főzelékkel szereti enni.

Egy jó tanács: az uborkát nem érdemes kihagyni, mert az ad neki egy kis pikáns ízt.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/tejszines-mustaros-csirkemaj/