Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Tejszínes-sajtos szószban sült csirkecombok recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • fejenként 1 csirkecomb
  • 6 dl tejszín
  • 20 dkg sajt
  • só


Elkészítése:

A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt és megsózzuk őket.

A tejszínt elkeverjük 15 dkg reszelt sajttal.

Egy hőálló edény aljára teszünk a sajttal elkevert tejszínből, rátesszük a combokat, aminek a tetejére kenjük a maradék tejszínt. Letakarjuk szorosan alufóliával és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb 40 percre.

Levesszük az alufóliát, ráreszeljük a maradék sajtot és 220 fokra visszatesszük pár percre (amíg a sajt szép színt kap).

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/tejszines-sajtos-szoszban-sult-csirkecombok/