Hozzávalók:
- 1 doboz háromszög sajt (natúr)
- 8 szelet csirkemell (vékonyra klopfolva)
- 8 szelet fekete erdő sonka
- 2 dl főzőtejszín
- só
- bors
- kevés vaj
- 1 csomag friss petrezselyemzöld
Elkészítése:
A húsokat besózom, borsozom, majd a szeletek közepére 1-1 sajtot teszek. Becsomagolom a húsba, hogy lehetőleg ne látszódjon ki. Ezután a kis csomagokat betekerem 1-1 sonkával.
A kész csomagokat tepsibe teszem, a tetejükre pici vajdarabkákat rakok. Az egészet nyakon öntöm a tejszínnel.
Alufóliával befedem, közepesen forró sütőben 1/2 órát sütöm, majd a fóliát levéve aranyszínűre pirítom.
Tálaláskor petrezselyemmel díszítem.