Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A csirkét besózzuk, majd egy picit állni hagyjuk. Addig elkészítjük a pácot, az olajat összekeverjük a fűszerkeverékkel és beletesszük a húst. Időnként megforgatjuk benne. Körülbelül egy fél napot hagyjuk a páclében, majd sütőzacskóba tesszük egy kanál olajjal és 180 fokon pirosra sütjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkét besózzuk, majd egy picit állni hagyjuk. Addig elkészítjük a pácot, az olajat összekeverjük a fűszerkeverékkel és beletesszük a húst. Időnként megforgatjuk benne. Körülbelül egy fél napot hagyjuk a páclében, majd sütőzacskóba tesszük egy kanál olajjal és 180 fokon pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is