Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Tepsis narancsos kacsacomb recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 8 darab kacsacomb
  • 1 evőkanál só
  • 1 evőkanál bors
  • 1 evőkanál kakukkfű
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 narancs
  • 5 evőkanál olaj

Elkészítése

Tisztítás, majd mosás után töröljük a combokat szárazra. Irdaljuk be (vagdossuk be) a bőrét és sóval dörzsöljük jól be.

Egy tepsi aljára szeleteljük fel a mosott narancsokat. A bevagdosott részekbe egy-egy darab fokhagymát dugjunk bele.

A borsot a kakukkfűvel összekeverjük, majd a combokat beszórjuk, majd rápakoljuk a narancsra és evés (dió)olajjal megöntözzük.

Alufóliával lefedjük és 170 fokon 1 óra 15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és ropogósra pirítjuk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/tepsis-narancsos-kacsacomb/