Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Tevepúpos, avagy ananászos hús recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 szelet csirkemell
  • 4 szelet sajt
  • 4 szelet sonka
  • maradék rizs
  • mustár
  • 4 szelet ananász
Tevepúpos, avagy ananászos hús

Elkészítése

A csirkemelleket egy kevés olajon elősütjük, majd egy tepsibe helyezzük.

Megkenjük mustárral a tetejüket, ráhelyezünk mindegyikre 1 szelet sonkát, 1 lecsepegtetett ananászkarikát (darabos is jó, csak nem mutat olyan szépen rajta), ráteszünk egy merőkanállal megformázott rizsgombócot és betakarjuk 1 szelet sajttal.

Az ananászlevet egy kevéske vízzel elkeverjük és ráöntjük a hússzeletekre. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.

Megjegyzés: Ananász helyett őszibarackkal is készíthetjük.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/tevepupos-avagy-ananaszos-hus/