Elkészítése
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, majd sózzuk és szárnyas fűszerrel ízesítjük. A póréhagymát, a bacont és a paprikát vékony csíkokra vágjuk, a tojásokat megfőzzük és felszeleteljük. A csirkemelleket kevés olajon fehéredésig elősütjük, majd egy tűzálló tálba vagy tepsibe helyezzük.
A bacont kipirítjuk, hozzáadjuk a póréhagymát, és egy-két percig együtt pirítjuk. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a paprikát, tejfölt, mustárt, majd sózzuk, borsozzuk. Ezt a keveréket kanállal a csirkemellekre halmozzuk, majd tojásszeletekkel beborítjuk. A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megpirul.
Köretként töltött burgonyával vagy ízlés szerint más körettel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
