Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A megmosott csirkét megszárítjuk, és a nyakától kezdve a combjáig óvatosan felfeszítjük a bőrét fakanállal. A vajat a tojással habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejben vagy vízben áztatott, jól kinyomkodott zsemléket. A vajon megfuttatott vöröshagymát, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a fűszereket, majd az egészet jól összekeverjük. A tölteléket a csirke bőre alá töltjük óvatosan, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.08.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A megmosott csirkét megszárítjuk, és a nyakától kezdve a combjáig óvatosan felfeszítjük a bőrét fakanállal.

A vajat a tojással habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejben vagy vízben áztatott, jól kinyomkodott zsemléket.

A vajon megfuttatott vöröshagymát, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a fűszereket, majd az egészet jól összekeverjük.

A tölteléket a csirke bőre alá töltjük óvatosan, nehogy elszakadjon, és a tömőnyílást jól lezárjuk.

A csirkét kívül-belül megsózzuk, a belsejébe petrezselyemzöldet teszünk, a combjait hurkapálcával összetűzzük.

Tepsibe téve olvasztott zsírral leöntjük a csirkét.

Közepesen forró sütőben többször locsolgatva és forgatva szép pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is