Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat és a mellet sózzuk, majd kicsit állni hagyjuk. Addig elkészítjük a tölteléket. A vöröshagymát kevés olajon megpároljuk a többi zöldséggel együtt. Kicsit hűlni hagyjuk, majd beletesszük a főtt tojásokat apróra vágva, a nyers tojást és az áztatott, majd kinyomkodott zsemlét. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd megtöltjük a combokat és a melleket úgy, hogy […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
sos.ibolya
Beküldte: 2018.04.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecombokat és a mellet sózzuk, majd kicsit állni hagyjuk.

Addig elkészítjük a tölteléket. A vöröshagymát kevés olajon megpároljuk a többi zöldséggel együtt. Kicsit hűlni hagyjuk, majd beletesszük a főtt tojásokat apróra vágva, a nyers tojást és az áztatott, majd kinyomkodott zsemlét. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd megtöltjük a combokat és a melleket úgy, hogy fel tudjuk tekerni.

Kivajazott vagy olajozott tepsibe rakjuk, meglocsoljuk kb 0,5 dl vízzel, befedjük alufóliával és kb 180 fokon 30 percig sütjük. Ezután levesszük az alufóliát és szép pirosra sütjük.

Köretként karikára vágott burgonyát tehetünk a hús közé, amit együtt süthetünk ropogósra.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
sos.ibolya
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is