Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Töltött csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsemlét vízbe áztatju, majd kinyomkodjuk, ezután összekeverjük a tojással és a töltelék többi hozzávalójával. A combokat megmossuk. A bőrüket fellazítjuk és egy kiskanál segítségével a tölteléket a bőr alá nyomkodjuk, majd fehér cérnával és tűvel összevarrjuk. A megtöltött combokat sózzuk és borsozzuk. Egy nagy tepsit zsírral kikenünk és a combokat beletesszük, majd alufóliával befedjük. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.10.20.

Töltelékhez

Továbbá

Kenéshez

Elkészítése

A zsemlét vízbe áztatju, majd kinyomkodjuk, ezután összekeverjük a tojással és a töltelék többi hozzávalójával.

A combokat megmossuk. A bőrüket fellazítjuk és egy kiskanál segítségével a tölteléket a bőr alá nyomkodjuk, majd fehér cérnával és tűvel összevarrjuk.

A megtöltött combokat sózzuk és borsozzuk.

Egy nagy tepsit zsírral kikenünk és a combokat beletesszük, majd alufóliával befedjük.

200 fokra melegített sütőben 60 percig sütjük, majd ezután az alufóliát levesszük.

Az olajat a ketchuppal és a mézzel kikeverjük. A combokat egy ecsettel körbekenjük a mázzal, majd visszatesszük még pár percre, hogy szép piros, ropogós legyen a bőre. Az összes sütési idő kb 75 perc volt.

Serpenyőben sült krumplival és ecetes házi paprikával fogyasztottuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is