A zsemlét vízbe áztatju, majd kinyomkodjuk, ezután összekeverjük a tojással és a töltelék többi hozzávalójával.
A combokat megmossuk. A bőrüket fellazítjuk és egy kiskanál segítségével a tölteléket a bőr alá nyomkodjuk, majd fehér cérnával és tűvel összevarrjuk.
A megtöltött combokat sózzuk és borsozzuk.
Egy nagy tepsit zsírral kikenünk és a combokat beletesszük, majd alufóliával befedjük.
200 fokra melegített sütőben 60 percig sütjük, majd ezután az alufóliát levesszük.
Az olajat a ketchuppal és a mézzel kikeverjük. A combokat egy ecsettel körbekenjük a mázzal, majd visszatesszük még pár percre, hogy szép piros, ropogós legyen a bőre. Az összes sütési idő kb 75 perc volt.
Serpenyőben sült krumplival és ecetes házi paprikával fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok!