A hagymát, a szalonnát és a petrezselymet apróra vágjuk. Három tojást megfőzünk, lehűtjük, megpucoljuk, majd felkockázzuk. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk és megsózzuk.
A szalonnát serpenyőben kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta az apróra vágott hagymát. Miután a hagyma megpuhult, levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, a felkockázott főtt tojást, az apróra vágott petrezselymet és egy nyers tojást, hogy a töltelék összeálljon.
A csirkecombokon óvatosan fellazítjuk a bőrt, és a tölteléket alá töltjük. A megtöltött combokat tepsibe helyezzük, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. A tepsibe két evőkanál zsiradékot és kb. két dl vizet öntünk. A combokat sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.
Tetszőleges körettel és salátával kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!Jó étvágyat kívánok hozzá!