Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Töltött csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsemléket vízben áztattuk (vagy tejben is lehet), majd alaposan kinyomkodtuk. Ezután összekevertük a tojással és a többi hozzávalóval. A csirke bőrét óvatosan meglazítottuk, és egy kiskanál segítségével a tölteléket a bőr alá nyomkodtuk. Fehér cérnát fűztünk a tűbe, és óvatosan összevarrtuk a bőrt. Egy tepsibe eloszlattunk körülbelül három evőkanál olajat, valamint 1-1,5 dl vizet […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.11.08.

Töltelékhez

További hozzávalók

Elkészítése

A zsemléket vízben áztattuk (vagy tejben is lehet), majd alaposan kinyomkodtuk. Ezután összekevertük a tojással és a többi hozzávalóval. A csirke bőrét óvatosan meglazítottuk, és egy kiskanál segítségével a tölteléket a bőr alá nyomkodtuk. Fehér cérnát fűztünk a tűbe, és óvatosan összevarrtuk a bőrt.

Egy tepsibe eloszlattunk körülbelül három evőkanál olajat, valamint 1-1,5 dl vizet öntöttünk bele. A combokat elrendeztük a tepsiben, majd alufóliával lefedtük, és 190 fokra előmelegített sütőbe tettük 45 percre. Amikor a hús megpuhult (ezt villával ellenőriztük), levettük a fóliát, és a tepsi alján lévő zsiradékkal öntözgetve pirosra sütöttük a combokat.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is