Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Töltött csirkecomb recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 csirkecomb egészben
  • 25 dkg csirkemáj
  • 2 főtt tojás
  • kis csokor aprított, friss petrezselyem
  • 1 vöröshagyma
  • 2 zsemle
  • kevés tej a zsemle áztatásához
  • só
  • bors
  • 1 dl száraz bor
  • kevés mustár
  • kevés olaj


Elkészítése:

A zsemlét darabokra tépkedjük, kevés tejbe áztatjuk. A tojásokat megfőzzük, a csirkecombokat sóval, őrölt borssal, kevés mustárral bedörzsöljük.

A hagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon megpároljuk. Ráöntjük a bort, majd hozzáadjuk az elkapart májat, az apróra kockázott főtt tojásokat, a zsemlét, és az apróra darabolt petrezselyem zöldet. Megsózzuk, megborsozzuk, majd az így kapott tölteléket a combokról leválasztott bőr alá töltjük.

A csirkecombokat előmelegített sütőbe tett tepsiben, lefóliázva megsütjük. A fóliát egy idő után levesszük, hogy kicsit piruljon a bőrük.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/toltott-csirkecomb-4/