Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Töltött csirkecomb főtt-sült burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát, szalonnát és petrezselymet apróra vágjuk. A tojásokból hármat megfőzünk, lehűtjük, megpucoljuk, majd felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk, majd kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk és megsózzuk. A szalonnát kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a gomba elfövi a levét. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2012.12.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát, szalonnát és petrezselymet apróra vágjuk. A tojásokból hármat megfőzünk, lehűtjük, megpucoljuk, majd felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk, majd kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk és megsózzuk.

A szalonnát kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a gomba elfövi a levét. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, a kockára vágott főtt tojást, a petrezselyemzöldet és egy nyers tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt, és betöltjük a töltelékkel.

A megtöltött combokat tepsibe helyezzük, szárnyas fűszerrel megszórjuk, két kanál zsiradékot és körülbelül két deci vizet öntünk alájuk. Sütőben, sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.

A körethez a burgonyát megtisztítjuk, hasábokra vágjuk, majd sós vízben félig megfőzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük, és bő olajban ropogósra sütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is