A hagymát, szalonnát és petrezselymet apróra vágjuk. A tojásokból hármat megfőzünk, lehűtjük, megpucoljuk, majd felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk, majd kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk és megsózzuk.
A szalonnát kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a gomba elfövi a levét. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, a kockára vágott főtt tojást, a petrezselyemzöldet és egy nyers tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt, és betöltjük a töltelékkel.
A megtöltött combokat tepsibe helyezzük, szárnyas fűszerrel megszórjuk, két kanál zsiradékot és körülbelül két deci vizet öntünk alájuk. Sütőben, sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.
A körethez a burgonyát megtisztítjuk, hasábokra vágjuk, majd sós vízben félig megfőzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük, és bő olajban ropogósra sütjük.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!