Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Töltött csirkecomb kicsit másképp

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítés: A szalonnát, két fej hagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A csirkemájat és a sonkát felkockázzuk. A rozskenyeret beáztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, és kívül-belül enyhén besózzuk. A maradék vöröshagymát cikkekre vágjuk. Elkészítés: A szalonnát egy serpenyőben kipirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a csirkemájat, enyhén sózzuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
110 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.03.18.

Hozzávalók

Elkészítése

Előkészítés:

A szalonnát, két fej hagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A csirkemájat és a sonkát felkockázzuk. A rozskenyeret beáztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, és kívül-belül enyhén besózzuk. A maradék vöröshagymát cikkekre vágjuk.

Elkészítés:

A szalonnát egy serpenyőben kipirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a csirkemájat, enyhén sózzuk, borsozzuk, és ételízesítőt szórunk rá. Amikor a máj kifehéredik, hozzáadjuk a sonkát, és pár percig tovább pirítjuk.

Levesszük a tűzről, majd hozzákeverjük a kinyomkodott rozskenyeret, az aprított petrezselymet és a nyers tojást. Alaposan összedolgozzuk.

A csirkecombokon fellazítjuk a bőrt, és a töltelékkel megtöltjük őket. A megtöltött combokat tepsibe helyezzük, és mellé tesszük a cikkekre vágott vöröshagymát. A combokat szárnyas fűszerrel megszórjuk.

Kevés vizet öntünk a tepsi aljába, majd alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 1 órán át sütjük. Ezután eltávolítjuk a fóliát, és a combokat gyakran locsolgatva szép pirosra sütjük.

Tálalás:

Tetszőleges körettel, vagy friss salátával kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is