Előkészítés:
A szalonnát, két fej hagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A csirkemájat és a sonkát felkockázzuk. A rozskenyeret beáztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, és kívül-belül enyhén besózzuk. A maradék vöröshagymát cikkekre vágjuk.
Elkészítés:
A szalonnát egy serpenyőben kipirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a csirkemájat, enyhén sózzuk, borsozzuk, és ételízesítőt szórunk rá. Amikor a máj kifehéredik, hozzáadjuk a sonkát, és pár percig tovább pirítjuk.
Levesszük a tűzről, majd hozzákeverjük a kinyomkodott rozskenyeret, az aprított petrezselymet és a nyers tojást. Alaposan összedolgozzuk.
A csirkecombokon fellazítjuk a bőrt, és a töltelékkel megtöltjük őket. A megtöltött combokat tepsibe helyezzük, és mellé tesszük a cikkekre vágott vöröshagymát. A combokat szárnyas fűszerrel megszórjuk.
Kevés vizet öntünk a tepsi aljába, majd alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 1 órán át sütjük. Ezután eltávolítjuk a fóliát, és a combokat gyakran locsolgatva szép pirosra sütjük.
Tálalás:
Tetszőleges körettel, vagy friss salátával kínáljuk.