A kenyeret vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és összekeverjük a töltelék többi hozzávalójával.
A combokon bőrt fellazítjuk és egy kiskanál segítségével a tölteléket a bőr alá nyomkodjuk, majd fehér cérnával és tűvel összevarrjuk. A megtöltött combokat sózzuk, borsozzuk és egy sütőzacskóba tesszük, majd lezártjuk.
A zacskót néhány helyen megszurkáljuk és 200 fokra melegített sütőben egy tepsiben megsütjük.
A sütési idő 75 perc volt ezalatt szép pirosra sültek.
Mikor megsült, akkor a zacskót felvágjuk és a combokat kivesszük belőle.
A körethez a megmosott rizst kevés olajon átmelegítjük, megszórjuk borssal, majd forró, lobogó sós vízzel felöntjük.
Jól összekeverjük, fedőt teszünk rá és lassú tűzön főzzük addig, amíg a vizet felszívja.
Közben a sütőt bemelegítjük 200 fokra, majd elzárjuk és a rizs a sütőben fől készre.
A zöldségeket sós vízben roppanósra főzzük és a kész rizzsel összeforgatjuk.
Jó étvágyat kívánok!