Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Töltött csirkecombok

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 csirkecomb só őrölt bors petrezselyemzöld száraz kenyér 1 tojás 1 kk zsir Elkészítése: A combokat megmossuk, sózzuk, borsozzuk. Elkészítjük a tölteléket: a száraz kenyeret beáztatjuk. A petrezselymet apróra összevágjuk. A megdagadt kenyeret kinyomkodjuk, kicsit sózzuk, hozzáadjuk a tojást, a vágott petrezselymet, a zsírt, és összeállítjuk a tölteléket. A csirkecombok bőrét egyik felénél felszedjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.03.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 csirkecomb
  • őrölt bors
  • petrezselyemzöld
  • száraz kenyér
  • 1 tojás
  • 1 kk zsir


Elkészítése:

A combokat megmossuk, sózzuk, borsozzuk.

Elkészítjük a tölteléket: a száraz kenyeret beáztatjuk. A petrezselymet apróra összevágjuk. A megdagadt kenyeret kinyomkodjuk, kicsit sózzuk, hozzáadjuk a tojást, a vágott petrezselymet, a zsírt, és összeállítjuk a tölteléket.

A csirkecombok bőrét egyik felénél felszedjük, és a tölteléket óvatosan belehelyezzük. A hús tetejére is tegyünk a töltelékből.

Egy kerámia edénybe tesszük, és 180 fokos sütőben (először lefedve, majd a végén rápirítva) szép pirosra megsütjük. Krokettel kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is