Elkészítése
Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- só
- őrölt bors
- petrezselyemzöld
- száraz kenyér
- 1 tojás
- 1 kk zsir
Elkészítése:
A combokat megmossuk, sózzuk, borsozzuk.
Elkészítjük a tölteléket: a száraz kenyeret beáztatjuk. A petrezselymet apróra összevágjuk. A megdagadt kenyeret kinyomkodjuk, kicsit sózzuk, hozzáadjuk a tojást, a vágott petrezselymet, a zsírt, és összeállítjuk a tölteléket.
A csirkecombok bőrét egyik felénél felszedjük, és a tölteléket óvatosan belehelyezzük. A hús tetejére is tegyünk a töltelékből.
Egy kerámia edénybe tesszük, és 180 fokos sütőben (először lefedve, majd a végén rápirítva) szép pirosra megsütjük. Krokettel kínáljuk.

