Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Töltött csirkecombok recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 csirkecomb
  • só
  • őrölt bors
  • petrezselyemzöld
  • száraz kenyér
  • 1 tojás
  • 1 kk zsir


Elkészítése:

A combokat megmossuk, sózzuk, borsozzuk.

Elkészítjük a tölteléket: a száraz kenyeret beáztatjuk. A petrezselymet apróra összevágjuk. A megdagadt kenyeret kinyomkodjuk, kicsit sózzuk, hozzáadjuk a tojást, a vágott petrezselymet, a zsírt, és összeállítjuk a tölteléket.

A csirkecombok bőrét egyik felénél felszedjük, és a tölteléket óvatosan belehelyezzük. A hús tetejére is tegyünk a töltelékből.

Egy kerámia edénybe tesszük, és 180 fokos sütőben (először lefedve, majd a végén rápirítva) szép pirosra megsütjük. Krokettel kínáljuk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/toltott-csirkecombok-3/