Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Töltött csirkemell gombás rizzsel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkemellek közepéről levesszük a kis „bélszínt” és apróra vágjuk (vagy ledaráljuk). A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a húst, és tovább pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zöldségeket és a fokhagymát, és szükség esetén egy kis vizet öntünk alá. Puhára főzzük. Lehűtjük, majd a két vízbe vagy tejbe áztatott és kinyomkodott zsemlével és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.13.

Gombás rizshez

Csirkemellhez

Elkészítése

A csirkemellek közepéről levesszük a kis „bélszínt” és apróra vágjuk (vagy ledaráljuk). A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a húst, és tovább pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zöldségeket és a fokhagymát, és szükség esetén egy kis vizet öntünk alá. Puhára főzzük.

Lehűtjük, majd a két vízbe vagy tejbe áztatott és kinyomkodott zsemlével és tojással összedolgozzuk. A csirkemelleket szétnyitjuk, klopfoljuk, fűszerezzük, ráhelyezzük a tölteléket, és felgöngyöljük. Olajjal megkent zsírpapírba tekerjük, és kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.

A rizshez a hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, és addig pirítjuk, amíg az összes leve elpárolog. A petrezselymet apróra vágjuk, és a felét a gombához keverjük. Hozzáadjuk a megmosott rizst, sózzuk, borsozzuk, és készre főzzük. Tálalásnál még rászórjuk a maradék petrezselymet.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is