A csirkeszárnyakat csontozzuk ki. Először a legnagyobb csontot, majd óvatosan vágjuk ki a középső ízületet, vigyázva arra, hogy a bőr ne szakadjon ki. Utána a szárny középső részében lévő két, egymás melletti csontot vágjuk ki. A legszélső részben lévő csontokat hagyjuk a szárnyban.
A sonkát, ananászt és a sajtot vágjuk kisebb kockákra és keverjük össze. A szárnyakba egy kiskanál segítségével töltsük bele a tölteléket.
Ízesítsük ízlés szerint sóval, borssal a megtöltött csirkeszárnyakat.
Hagyományos módon panírozzuk be: először forgassuk bele a lisztbe, majd rázzuk le a felesleges lisztet a húsról. A tojásokat verjük fel enyhén és forgassuk bele húsokat. Végül a zsemlemorzsában is forgassuk meg a szárnyakat.
A bepanírozott húsokat bő, forró olajban süssük ki.