Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kacsa

Töltött kacsanyak

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kenőmájast, a tojást, a hagymát, a fokhagymát és a fűszereket simára keverjük egy tálban. A főtt tojást összekockázzuk, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, és mindkettőt a masszához adjuk. Ezután hozzákeverjük a zsemlemorzsát, ha a massza túl híg lenne, még egy kis zsemlemorzsát adhatunk hozzá. A kész masszát óvatosan beletöltjük a kacsa nyakbőrébe, majd mindkét végét […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A kenőmájast, a tojást, a hagymát, a fokhagymát és a fűszereket simára keverjük egy tálban. A főtt tojást összekockázzuk, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, és mindkettőt a masszához adjuk. Ezután hozzákeverjük a zsemlemorzsát, ha a massza túl híg lenne, még egy kis zsemlemorzsát adhatunk hozzá.

A kész masszát óvatosan beletöltjük a kacsa nyakbőrébe, majd mindkét végét hústűvel lezárjuk. A töltött nyakbőrt vastagon zsírozott tepsibe tesszük, és 175 fokos sütőben elkezdjük sütni. Amikor már majdnem kész, a hőfokot 220 fokra emeljük, és addig sütjük, amíg a nyakbőr szép pirosra nem pirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is