Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Töltött, rántott csirkecomb filé recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb
  • 4 szelet trappista sajt
  • 4 szelet sonka (vagy füstölt tarja )
  • 2 db paprika ( piros vagy sárga )
  • 1 csokor újhagyma
  • só
  • szárnyas fűszerkeverék
  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • étolaj

Elkészítése

A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.

A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikákat szeletekre az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk.

A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, sonkát vagy füstölt tarját, piros és sárga paprikát és újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/toltott-rantott-csirkecomb-file/