Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsok mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk. A pradicsomot kisebb darabokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, majd a húsok mindkét oldalát 3-5 perc alatt szép pirosra sütjük, végül kiszedjük a húsokat egy tányérra. Beleöntjük a serpenyőbe az alaplevet és a tejszínt, majd összekeverjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az olasz fűszert és a sajtot, majd jól összekeverjük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2018.07.18.

Hozzávalók

Elkészítése

A húsok mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk. A pradicsomot kisebb darabokra vágjuk.

Az olajat felforrósítjuk, majd a húsok mindkét oldalát 3-5 perc alatt szép pirosra sütjük, végül kiszedjük a húsokat egy tányérra.

Beleöntjük a serpenyőbe az alaplevet és a tejszínt, majd összekeverjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az olasz fűszert és a sajtot, majd jól összekeverjük. Kb 50-10 percig forraljuk alacsony lángon.

Hozzáadjuk a paradicsomot, elkeverjük, beletesszük a spenótot és addig főzzük, amíg elkezd összeesni.

Ekkor visszatesszük a húsokat és még 10 percig főzzük az egészet.

Óvatosan sózzuk az ételt, mert a paradicsom is sós!

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is