Előkészítés
A csirkecombokat megtisztítjuk, alaposan megmossuk, majd grill fűszerkeverékkel bedörzsöljük. A bőrüket óvatosan fellazítjuk, hogy a töltelék beleférjen. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, és belehelyezzük a combokat.
Töltelék
A túrót a vajjal vagy zsírral, az összezúzott fokhagymával, sóval, borssal, ételízesítővel és a felaprított metélőhagymával kikeverjük. A tölteléket a combok bőre alá kanalazzuk.
Sütés
A combokat előmelegített sütőben, fóliával lefedve kb. 1 órán át sütjük. Ezután a fóliát levesszük, és addig sütjük tovább, amíg a bőr szépen megpirul és ropogós lesz.
Tálalás
A sült combokat fokhagymás tejföllel kínáljuk, amihez a tejfölt a zúzott fokhagymával elkeverjük. Bármilyen körettel tálalható, például sült burgonyával, rizzsel vagy friss salátával.
Tipp
A tölteléket feldobhatjuk apróra vágott friss paprikával vagy reszelt sajttal is. Ha szeretnénk intenzívebb ízt, a töltelékhez keverhetünk egy kevés füstölt szalonnát is.