Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Liba

Váradi libafertály

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fiatal libát feldaraboljuk és besózzuk. Egy mély tűzálló tál aljára ujjnyi vastagon savanyú káposztát terítünk, majd meghintjük pirospaprikával. A libadarabok felét a káposztára helyezzük, ezután ismét egy réteg káposzta és pirospaprika következik. A maradék libadarabokkal beborítjuk, majd a tetejére újabb káposztaréteg kerül, amelyet ismét meghintünk pirospaprikával. Az egészet savanyú káposztalével öntjük le. Ha túl […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A fiatal libát feldaraboljuk és besózzuk. Egy mély tűzálló tál aljára ujjnyi vastagon savanyú káposztát terítünk, majd meghintjük pirospaprikával. A libadarabok felét a káposztára helyezzük, ezután ismét egy réteg káposzta és pirospaprika következik. A maradék libadarabokkal beborítjuk, majd a tetejére újabb káposztaréteg kerül, amelyet ismét meghintünk pirospaprikával.

Az egészet savanyú káposztalével öntjük le. Ha túl savanyú lenne a lé, akkor vízzel hígítjuk. Lefedve addig pároljuk, amíg a libahús meg nem puhul. Amikor a hús puha, kivesszük a darabokat, a káposztához hozzákeverjük a tejfölt, majd a libadarabokat visszahelyezzük a tetejére. Az egészet a sütőben ropogósra pirítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is