Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Vöröshagymás csirkemáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkemájat megmossuk, majd tepsibe tesszük. Mindkét oldalát befűszerezzük ételízesítővel, borssal és majoránnával. A vöröshagymát felszeleteljük, és a májra helyezzük. Kevés vizet öntünk alá, letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőben, közepes lángon puhára pároljuk. Amikor a máj megpuhult, levesszük az alufóliát, olajat öntünk alá, és hagyjuk, hogy az egyik oldala szépen megpiruljon. Ezután megfordítjuk, hogy a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Beküldte: 2012.09.22.

Hozzávalók

Sütéshez

Elkészítése

A csirkemájat megmossuk, majd tepsibe tesszük. Mindkét oldalát befűszerezzük ételízesítővel, borssal és majoránnával. A vöröshagymát felszeleteljük, és a májra helyezzük. Kevés vizet öntünk alá, letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőben, közepes lángon puhára pároljuk.

Amikor a máj megpuhult, levesszük az alufóliát, olajat öntünk alá, és hagyjuk, hogy az egyik oldala szépen megpiruljon. Ezután megfordítjuk, hogy a másik oldala is aranybarnára piruljon.

Rizzsel tálalva kínáljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is