Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Vöröshagymás csirkemáj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg csirkemáj
  • 3 nagyobb fej vöröshagyma
  • ételízesítő
  • bors
  • majoránna

Sütéshez

  • olaj

Elkészítése

A csirkemájat megmossuk, majd tepsibe tesszük. Mindkét oldalát befűszerezzük ételízesítővel, borssal és majoránnával. A vöröshagymát felszeleteljük, és a májra helyezzük. Kevés vizet öntünk alá, letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőben, közepes lángon puhára pároljuk.

Amikor a máj megpuhult, levesszük az alufóliát, olajat öntünk alá, és hagyjuk, hogy az egyik oldala szépen megpiruljon. Ezután megfordítjuk, hogy a másik oldala is aranybarnára piruljon.

Rizzsel tálalva kínáljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/voroshagymas-csirkemaj/