Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 10 db felső csirkecomb
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 szál sárgarépa
  • 25 dkg gomba
  • 30 dkg zöldbab
  • 45 dkg tejföl
  • 10 dkg krémsajt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • só
  • bors

Elkészítése

A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, megszórjuk borssal és állni hagyjuk. A vöröshagymát szeletekre, a répát negyedekre vágjuk. A zöldbabot és a gombát is felaprítjuk. Egy kiolajozott tepsibe helyezzük a húst, mellé tesszük a vöröshagymát, fokhagymát. Alufóliával lefedve, sütőben félig puhára pároljuk.

A zöldbabot sós vízben megfőzzük, a gombát olajon megpároljuk. A krémsajtot és a tejfölt kikeverjük, beleforgatjuk a gombát és a lecsepegtetett zöldbabot. Ezt a szószt a csirkecombokra öntjük és fedetlenül visszatesszük a sütőbe. Pirulásig sütjük.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/zoldbabos-kremsajtos-csirkecomb/